Slovenija
23 ogledov

Od jutri tudi pri nas na voljo Galaxy S III

samsung galaxy s3 Reuters
Prodaja novega telefona v seriji Samsung Galaxy S z zaporedno številko tri se tudi pri nas začne že jutri. Začetek prodaje je najavil Mobitel, da bodo s prodajo začeli že jutri, pa so nam potrdili tudi na Si.mobilu.

Iz Mobitela so sporočili, da bodo mobilni telefon Samsung Galaxy S III "skupaj s prvimi operaterji na svetu" predstavili jutri. Prodaja bo stekla ob 19.01, na voljo pa bo omejena količina omenjenih mobilnih telefonov v beli barvi.

Redna prodaja se bo sicer začela v sredo, 30. maja, v Mobitelovih centrih po Sloveniji. "V okviru Mobitelove akcijske ponudbe za naročniške pakete Povezani z izbiro NAJNAJ 23 Premium že za en evro," so še sporočili iz družbe.

Pri Si.mobilu za jutri rezervacije

S prodajo bodo jutri začeli tudi na Si.mobilu. Prvi dan bo telefon razpoložljiv na štirih prodajnih mestih: v Ljubljani na Čopovi ter v BTCju na Šmartinski in v Areni ter v Mariboru (E'Leclerc).

"Zaradi izrednega zanimanja kupcev in omejene količine aparatov, ki bodo na voljo prvi dan prodaje, bo nakup možen le ob predhodni rezervaciji," so še sporočili iz Si.mobila. Ta bo možna od jutri zjutraj naprej na posebni Facebook aplikaciji, aparat pa bo, tako kot pri Mobitelu glede na izbiro paketa stal od enega evra naprej.

Predhodnik "najboljši pametni telefon"

Predhodnik je bil predstavljen februarja lani in zaradi dobrih tehničnih karakteristik postal prodajna uspešnica. Marca je bil na sejmu GSMA v Barceloni razglašen za najboljši pametni mobilni telefon in tako premagal tudi opevani Apple iPhone 4S.

Naslednik bo, kot smo pisali, poganjal kar štirijedrni procesor, na njem pa bo tekel operacijski sistem Android 4.0, imenovan Ice Cream Sandwich.

Komentarjev 3
  • Tago Mago 16:44 28.maj 2012.

    Unlimitrade sprejema naročila,je pa akcijska prodaja že na začetku.

  • Realist 14:03 28.maj 2012.

    Kokr sem uspel videt ga bo imel tudi Tušmobil in glede na cene v paketih, bo pri Tušmobilu tudi najcenejša opcija. Bom jaz raje kar na to ponudbo počakal.

  • allstarr111 13:47 28.maj 2012.

    Joj fak, skor zamudu, ma nč grem koj anex še za 2 leti podpisat, glavno da mam najnovejši samsung prežvel bomo pa že nekak, sej ni nujno da vsako pašteto na blagajno prnesem v košarci :)