Slovenija
33 ogledov

Od laminata do koles

Policijska dražba. Nino Verdnik
Policijska dražba. Najdeni predmeti PU Murska Sobota šli za med.

Naj pripeljejo Jankovićevega mercedesa in ga tu prodajajo, ne pa da nam ponujajo razpadajoče bicikle,” je pred včerajšnjo javno dražbo najdenih predmetov Policijske uprave (PU) Murska Sobota komentiral eden izmed domačinov, ki je prišel pogledat, “kaj je uporabnega”.

Prodali so prav vse

Nekateri so še pred začetkom dražbe prizorišče zapustili, ker ni bilo “nič pametnega”, okoli 150 navzočih pa očitno ni menilo tako, saj so pokupili vse, kar je na dražbi ponudila policija.

Zbrani denar gre v državni proračun. Na zadnjih dražbah, ki so po navadi enkrat na leto, smo zbrali od 800 do tisoč evrov,” je povedala Mira Prelec s PU Murska Sobota.

Prodali so vseh 42 predmetov; med njimi je bilo največ koles. Našli so se tudi ročna žaga, laminat, verižica iz rumene kovine, telefoni, denarnice in kovček. Izklicna cena je bila od enega do pet evrov, kolesa pa so se pozneje prodajala med 20 in 50 evri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.