Slovenija
12 ogledov

Od nogometa do modnega oblikovanja

V novogoriškem mladinskem centru bo poskrbljeno, da otrokom med zimskimi počitni Žurnal24 main
Zimske počitnice. Brezplačno celodnevno varstvo za otroke. Mladi se bodo lahko gibali ali učili jezike

V času zimskih počitnic med 21. in 25. februarjem bodo za otroke in mlade priredili množico dejavnosti, ki jih sofinancirata Mestna občina Nova Gorica in Urad RS za mladino, nam je povedal Dejan Vidic, direktor Mladinskega centra Nova Gorica.

Nogomet, jezikovni tečaji
Za mlade od 14. do 29. leta bo na voljo dnevni center (med 8.30 in 18.30), priredili bodo turnir v malem nogometu na umetni travi Športnega parka Nova Gorica, turnir v košarki in v namiznem tenisu, glasbeni koncert ter izlet v neznano. Prav tako bodo mladim na voljo brezplačni petdnevni tečaji angleškega, italijanskega, nemškega in španskega jezika ter tečaji računalništva in modnega oblikovanja.

Otroke, stare od šest do 13 let, bodo lahko starši dali v brezplačno celodnevno varstvo s poučnim in zabavnim programom. Teme delavnic bodo povezane s prostovoljstvom. Varstvo bo v sodelovanju z medobčinsko Zvezo prijateljev mladine za Goriško omogočeno vsak dan od 7. ure do 16.30.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.