Slovenija
195 ogledov

Odličen pametni telefon brez vezave! Preverite!

Mobilni telefon iStock
Odličen pametni telefon brez vezave in nizki stroški mesečnega paketa? Neuresničljivo? Sploh ne, če preverite, kaj vam ponuja izimobil.

Davno nazaj, ko so se po naših torbicah in žepih skrivali še stari telefoni z majhnimi ekrančki in le osnovnimi funkcijami, si nihče od nas ni predstavljal leta 2016, ko svetu vladajo pametni telefoni. Male pametne napravice, brez katerih ne moremo več živeti. A kaj, ko poleg mnogih pozitivnih učinkov na naše življenje lahko predstavljajo tudi visok mesečni strošek.

Na prvi pogled se zdi, da je situacija nerešljiva, pa ni nujno tako. Bi imeli najnovejši iPhone 7? Bi ga kupili na 20 obrokov brez naročnine in vezave? 

Posebna ponudba iPhone 7

Sedaj to lahko storite v posebni ponudbi, ki je na voljo uporabnikom izimobila. izimobil v sodelovanju z Big Bangom ponuja enkratno priložnost, da postanete lastnik najnovejšega iPhona 7 – le-tega lahko kupite na 20 obrokov brez naročnine in vezave. Pomembno je, da pri izimobilu izberete enega od paketov, ki so po velikosti prilagojeni vašim dejanskim navadam in potrebam po količini telefonskih pogovorov, kratkih sporočil ali pa prenosa podatkov. Na ta način ste racionalni pri porabi, predvsem pa ne plačujete količine v paketih, ki je ne potrebujete. Za 1500 enot v izimobilovem paketu izimesec S boste odšteli samo 6,9 eur na mesec. Če k temu prištejete še obrok za novi iPhone, je kombinacija dobitna: tehnično in vsebinsko dovršen iPhone 7 brez velikih mesečnih stroškov za pogovore, sporočila in brskanje po spletu. Več o ponudbi na www.izimobil.si/izimesec ali na brezplačni številki 080 88 11.

Pokritost signala in kakovost mobilnih storitev je pri izimobilu na najvišjem nivoju, saj delujejo v omrežju Telekoma Slovenije. Prav tako pa so odlični tudi pri skrbi za svoje uporabnike, saj ima izimobil, po ocenjevanju klicnih centrov slovenskih mobilnih operaterjev, ki ga je izvedel Mednarodni institut za potrošniške raziskave (MIPOR), tudi najboljši klicni center.

Izi ponudba telefonov po ugodnih cenah

Za vse tiste, ki niste nujno zagreti za novi iPhone 7, je izimobil v svojo novembrsko ponudbo umestil še nekaj atraktivnih telefonov po ugodnih cenah, ki zadovoljijo različno zahtevne uporabnike: od preprostega Wiko Riff 2, Lenovo A1000 do pametnega in odlično opremljenega Huawei Y6 II za zahtevnejšega uporabnika. Več o ponudbi tukaj ali na brezplačni številki 080 88 11.

In ne pozabite: ponudba velja od 10. 11. do 31. 12. 2016 oz. do prodaje zalog za vse uporabnike izimobila v fizičnih trgovinah Big Bang in to brez naročnine in vezave.