Slovenija
135661 ogledov

Odlična novica za naročnike Telekoma, Telemacha, A1 in T-2

televizija daljinec
Telekom Slovenije je vsem svojim naročnikom televizije do vključno 8. januarja 2023 brez doplačila odprl TV-programske sheme. To je že storil T-2, Telemach in A1 bosta to storila v kratkem. Gre za praznično tradicijo, ki je v veljavi že kar nekaj let.

"Vsem naročnikom je brez doplačila na voljo več kot 255 TV-programov, ki so sicer v programski shemi Mega HD, ob tem pa tudi programski opciji Balkan s 63 TV-programi, Cinestare Premiere z dvema programoma in videoteka Curiosity Stream z več kot 400 vrhunskimi dokumentarnimi vsebinami. Z vsebinami na zahtevo ponudnika Curiosity Stream je Telekom Slovenije nasploh prvi v Sloveniji nadgradil svojo bogato ponudbo TV-vsebin. Vsebine Curiosity Stream so v vseh TV-programskih shemah brezplačno na voljo do 1. marca 2023," so pojasnili v Telekomu.

Programe je že odklenil tudi T-2, odklenjeni so od 1. decembra do 2. januarja. Vsi uporabniki bodo tako imeli dostop do programske sheme XL HD ter vsebine Cinestar Premiere in Filmbox, pakete Yugo, HUN5+, RUS5+ in Pink. Vsi uporabniki T-2 televizije do konca leta lahko uporabljajo časovne funkcije. 

Da bodo tudi oni brez doplačila omogočili ogled programov iz višjih programskih shem so nam potrdili tako v Telemachu kot v A1, a točnih datumov trajanja akcije še nimajo dokončno potrjenih. V Telemachu so sicer navadno sheme odprli od srede decembra do srede januarja, podobno naj bi bilo tudi letos, v A1 naj bi akcija trajala do srede januarja, začela pa naj bi se že nekoliko prej kot 15. decembra.

Natančne informacije o tem, kateri programi bodo pri A1 in pri Telemachu na voljo vsem naročnikom in od kdaj do kdaj, lahko pričakujemo prihodnji teden.

V Telekomu Slovenije so pripravili tudi 20 božičnih filmov, ki so na voljo le za en evro. "Vsebine Curiosity Stream bodo navdušile ljubitelje kakovostnih dokumentarcev, oddaj in serij," je prepričan Simon Slonjšak, direktor Razvoja produktov in storitev v Telekomu Slovenije. Do 1. marca so brezplačne, potem pa bodo vključene v programsko shemo Mega HD, v drugih shemah pa bodo na voljo za 3,99 evra mesečno.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 26
 • Tosho 17:39 04.december 2022.

  Glede na cene paketov, bi moralo bit to skoz odprto, ne pa samo v decembru...

 • sandi76 09:32 04.december 2022.

  Lahko še tako odpirajo programske sheme, dejstvo je, da se programi ponavljajo iz tedna v teden, meseca v mesec in tako naprej. Operaterji pa uspešno dvigujejo cene, če ne gre drugače, pa z nekimi dodatki, kot npr. T-2, ki dodatno ...prikaži več zaračunava nek statični IP , ali pa dodatek za A kanal in pop tv, ali dodatek za gledanje programov en teden nazaj. Program itak katastrofalen, vedno znova in znova pa ponujajo "nove" pakete , seveda za višjo ceno. Katastrofa na celi črti !

 • Avatar karjola
  karjola 07:48 03.december 2022.

  Hvala za gesto ampak ne rabim vašega sranja. Ko bo možnost proste izbire kanalov se pogovarjamo, do takrat pa good bye.