Slovenija
15 ogledov

Odpirajo letna kopališča

Na kopališču v Tržiču so že uredili okolico bazena ter pobarvali mali otroški ba Žurnal24 main
Cene vstopnic na gorenjskih kopališčih ostajajo enake kot lani, le v Radovljici so jih podražili.
Letno kopališče v Kropi prvo odpira svoja vrata; osvežiti se bo mogoče že prihodnjo soboto, 6. junija. Letno kopališče v Radovljici se bo odprlo 13. junija, v Kranju pa tri dni pozneje, torej 16. junija. Letno kopališče v Tržiču bo prve obiskovalce sprejelo okoli 10. junija.

 
 

Če bo lepo vreme, bo letno kopališče odprto že od jutri, sicer pa od 13. junija.

Polona Rob, upravnica kopališča v Radovljici

 
V Radovljici in Kranju bodo le preklopili na poletni delovni čas, saj tamkajšnji kopališči obratujeta vse leto. Na kopališču v Kranju bo 20. junija dan odprtih vrat; tedaj bo kopanje brezplačno. Voda na obeh kopališčih je ogrevana, stalno ima 27 stopinj Celzija. Kopališči ponujata tudi nočno rekreacijsko plavanje.

Kopališče ostaja
“Bazen bo ostal, trgovskega centra na tem mestu ne bodo gradili. To je padlo v vodo, saj je bila lokalna iniciativa premočna. Na odprtje smo pripravljeni, potrebujemo samo še vodo,” je pojasnil Zoran Kabič, upravitelj letnega kopališča v Tržiču. Dodali bodo dve večji igrali za otroke, poleti pa bodo na kopališču prirejali različne kulturne in zabavne prireditve.

Cene v predprodaji
Vstopnice v predprodaji bodo stale enako kot lani, podražili so jih le v Radovljici. Sezonska vstopnica za prvega člana v družini stane 55, za vsakega naslednjega pa 33 evrov. Sezonska vstopnica v Kranju za odrasle stane 54, za otroke, študente in upokojence pa 33 evrov. V Tržiču bodo do 1. julija sezonske vstopnice cenejše; za odrasle bodo stale okoli 50 evrov, otroške bodo cenejše za polovico. Najcenejše so vstopnice v Kropi, saj stanejo za odrasle 36 in za otroke 18 evrov.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.