Slovenija
42 ogledov

Odpirajo se sredi junija

Novost na letnem kopališču v Kranju so razne športne in družabne dejavnosti za o Žurnal24 main
Letna kopališča. Cene vstopnic enake kot lani, podražili so jih le v Kranju.

Letno kopališče v Tržiču prvo odpira svoja vrata; če bo vreme lepo, se bo mogoče v bazenih osvežiti že prihodnji konec tedna. 
Kopališče v Radovljici bo začelo obratovati 14. junija, dan pozneje pa tudi kopališči v Kranju in Kropi. Na kranjskem letnem kopališču bo 19. junija dan odprtih vrat, ko bo kopanje brezplačno.

Obnovili bi bazen
Na kopališčih trenutno potekajo nujna vzdrževalna dela, v Tržiču pa si želijo obsežnejše obnove bazena. “Letos večje adaptacije ne bo, mogoče drugo leto. Če bomo dobili finančno pomoč od občine ali iz drugih virov, bomo bazen obnovili, za začetek pa bomo opravljali le manjša dela,” je pojasnil Andrej Kavar, predsednik Splošnega športnega društva Tržič, ki je lastnik kopališča.

Cene v predprodaji

Cene vstopnic v predprodaji so podražili le v Kranju, kjer sezonska karta za odrasle stane 60 evrov, za otroke 35 evrov, družinska karta pa sto evrov. V Radovljici stane sezonska karta za prvega člana v družini 55 evrov, za vsakega naslednjega 33 evrov, prenosna karta pa stane 66 evrov. Najcenejše vstopnice so v Kropi, saj za odrasle stanejo 36, za otroke pa 18 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.