Slovenija
9 ogledov

Odpoklicali pretlačen krompir s šunko

pire, krompir Žurnal24 main
Vodstvo trgovine E.Leclerc v Ljubljani kupce otroške hrane pretlačen krompir s šunko znamke Mots d'enfants obvešča o tveganju morebitne prisotnosti glutena v izdelku.

Stranke z alergijami ali preobčutljivostjo na gluten, ki so izdelek znamke Mots d'enfants kupile in ga še imajo, prosijo, naj ga vrnejo v trgovino.

Kot so navedli, gre za izdelek dobavitelja Materna v 260-gramskem pakiranju s črtno kodo 3564700467084 in žigom FR 02.514.001 CE. Izdelek, namenjen otrokom v starosti od 18 do 36 mesecev, je bil naprodaj na samopostrežnem oddelku trgovine od 16. decembra lani, datum njegove uporabe pa je 14. november letos.

Komentarjev 2
  • Filipka 11:23 13.junij 2012.

    Vedno bolj sem zgrožena nad temi članki in vedno odploklici iz enih in istih trgovin. Hofri, Lidli, Leclerci. Jaz res na razumem kaj dela naša inšpekcija in kaj vse pustijo prodajati v teh trgovinah. Pri sestri sem videla kaj vse ...prikaži več prodajajo v teh trgovinah, pa to je res kar grozno no. Jaz vem da v te trgovine ne bi šla nikoli. Jaz zaupam slovenskim izdelkov, slovenski kakovosti in svežini, zato kupujem le v Tuševih trgovinah. Mislim, da bi se tudi ostali potrošniki morali malo zamisliti.

  • erikkk 15:40 12.junij 2012.

    Kaj je slovenija postala država uvoza strupene nezdrave in škodljive hrane...Od decembra lani , pa vse do zdaj so rabili da sporočijo , v tem času menda ni več kaj za vrnat ...ljubi bog, kaj dela ...prikaži veča naša inšpekcija ...