Slovenija
129 ogledov

Odprli prvo samopostrežno pošto

samopostrežna pošta
1/6
Saša Despot
Pošta Slovenije je danes v Ljubljani odprla prvo samopostrežno Pošto 24/7, ki bo strankam omogočila opravljanje nekaterih poštnih, bančnih in drugih storitev vse dni v tednu in 24 ur na dan.

Potem ko so postavili mrežo 24 paketomatov po državi in uporabnikom omogočili tudi oddajo pošiljk prek spletne aplikacije, je to letos tretja pomembna novost.

V prvi samopostrežni pošti, ki so jo odprli v prostorih pošte na Slovenski cesti, so plačilomat, dva bankomata, prodajni avtomat za nakup kuvert, dopisnic in poštnih znamk, Telemachov prodajni avtomat ter infozaslon.

Stranke lahko tam kupujejo blago, plačajo položnice, dvignejo gotovino ter opravijo druge bančne storitve na bankomatih Nove Kreditne banke Maribor (NKBM). Hkrati z odprtjem samopostrežne pošte so prenovili prodajni del poštein ga obogatili z novo ponudbo.

Prihodnje leto še samopostrežna cona

Kot poudarjajo na Pošti Slovenije, je njihova novost ena od oblik ponudbe, ki jo želijo v prihodnje zagotoviti svojim uporabnikom in jim omogočiti večjo dostopnost do storitev. V želji po odpiranju novih kanalov za stik z uporabniki, so že začeli pismonoše opremljati z mobilnimi napravami, preko katerih bodo lahko stranke pri njih opravile vse več storitev.

Prihodnje leto nameravajo na Pošti ponudbo nadgraditi še s samopostrežno cono znotraj večje pošte ter odpreti prvo zunanjo samopostrežno poštno točko 24/7, kjer bo prav tako mogoče opravljati poštne in bančne storitve ter kupovati blago.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.