Slovenija
28 ogledov

Odprtje dežele nakupov

Včerja je v Qlandiji-deželi nakupov vladalo izredno stanje, saj so delavci hitel Žurnal24 main
V Novi Gorici so odprli nakupovalni center, kjer je obiskovalcem na voljo več kot 40 lokalov in trgovin s priznanimi blagovnimi znamkami.

Danes je svoja vrata odprla Qlandia dežela nakupov, ki potrošnikom iz obeh Goric in zaledja na več kot 25 tisoč kvadratnih metrih površin ponuja storitve in blago priznanih blagovnih znamk, po katere je bilo treba do zdaj do Ljubljane oziroma Vidma.

350 zaposlitev
Investicijska vrednost projekta, ki sta ga družbi Hypo Leasing in MID investicije zasnovali v letu 2002, končan pa je bil avgusta letos, znaša več kot 40 milijonov evrov, v novem nakupovalnem centru pa je dobilo zaposlitev 350 ljudi. Novogoriška Qlandia je četrta in največja v nakupovalni verigi, ki jo sestavljajo tudi dežele nakupov na Ptuju, v Mariboru in Kranju. Obiskovalcem je na voljo skoraj 900 brezplačnih parkirnih mest na prostem in v podzemni garaži, med večjimi trgovinami v novem nakupovalnem centru pa velja omeniti Megamarket Interspar, dm Drogeriemarkt, Hervis, H & M, C & A, Oviesse, Big Bang, New Yorker, Bata, Mass ...
V deželi nakupov so svoje mesto dobile tudi lekarna, restavracija, picerija, slaščičarna in turistična agencija. Otvoritveni dan bodo popestrili glasbeni in plesni nastopi, žrebanje nagrad in ognjemet. N. N. Podpis pod fotko: Včeraj je v Qlandiji deželi nakupov vladalo še izredno stanje, saj so delavci hiteli z zaključnimi deli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.