Slovenija
172 ogledov

Odpuščeni novinar Planet TV zdaj za SDS

Matej Hlebs Planet TV
Odpuščeni novinar Planet TV je novi vodja službe za odnose z javnostmi.

Nekdanji novinar Planet TV in Televizije Slovenija Matej Hlebš je s 1. avgustom nastopil službo vodje odnosov z javnostmi na stranki SDS. Pravi, da to zagotovo pomeni konec njegove novinarske kariere, za kar se je odločil po temeljitem premisleku: "Odločil sem se za nove izzive. Moja odločitev je, da sem dokončno iz novinarstva".

Po koncu njegovega sodelovanja s Planet TV so se pojavile številne špekulacije, da naj bi ga odpustili zaradi intervjuja, ki ga je opravil z Urško Bačovnik po odhodu prvaka SDS Janeza Janše v zapor na Dobu. Zaskrbljenost pa so ob njegovem odhodu izrazili tudi v Združenju novinarjev in publicistov. A Hlebš odgovarja, da je "dogovorjen z odgovornim urednikom, da odkar so se razšli, o tem ne dajejo nobenih izjav".

Komentarjev 6
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 16:30 07.avgust 2014.

    Odnose z javnostjo imajo samo tisti ki nimajo časa se ukvarjat z ljudmi.

  • mima-šiš 16:28 07.avgust 2014.

    Kako mislite da od ZDAJ dela ta SDS? Saj ze cel cas dela za SDS. Od vedno. Prav nobeno presenecenje da je ta tip zdaj kar tiskovni predstavnik tam. Domnevam da je bil objektiven novinar - buahaha.

  • radsemastimzmesom 16:10 07.avgust 2014.

    Oz. sedaj bo kot vodja (pismo, vsak človek, ki se pri nas pojavi v javnosti je že nekakšen vodja) odnosov z "javnostmi" (javnostjo) skrbel za to, da bo cca 3000 fijakarskih konjev, ki še vedno slepo podpirajo svojega kriminalca, še ...prikaži več bolj histerično nadaljevalo bitko samih s sabo pred sodiščem. Upam, da se ta norija konča, Janša odsedi toliko kolikor mu je sodišče pravnomočno namenilo v vseh njegovih procesih. Mogoče bodo lahko ti konji lopova pospremili na njegovo poslednjo pot kar iz zapora na Dobu.