Slovenija
33 ogledov

Odrekel se bo kavi, da bo delil denar

tz lepota in zdravje 18.05.11., kava, foto: shutterstock Shutterstock
Odprl je spletno stran, kjer bo z nagradno igro vsak mesec podelil trideset evrov.

"Najtežje je v trgovini pogledati mlado družinico z dve- ali triletnim otrokom, ki si želi lizike ali čokolade, pa si je družina ne more privoščiti," pravi ustanovitelj spletne strani Talamevre.si. Ker je stiska ljudi v Sloveniji iz dneva v dan večja, se je odločil, da se bo odpovedal vsakodnevni kavi v baru, si jo raje skuhal v službi in tako vsak mesec podaril trideset evrov.

Večina je moških

Denar bo delil naključno, dobitnika bo izbral računalnik, pravi ustanovitelj, ki nam ni želel zaupati imena. Za sodelovanje morate obiskati spletno stran, vpisati spol in starost ter se prijaviti s svojim elektronskim naslovom. "Okoli 60 odstotkov tistih, ki se jih je na nagradno igro že prijavilo, je moških, povprečna starost sodelujočih je 41,6 leta," nam je zaupal. Elektronski naslovi so po njegovih zagotovilih namenjeni izključno nagradni igri ter obveščanju o njej in njenem poteku: "Ko se bo uporabnik odločil, da ne želi biti na seznamu, bom njegove podatke odstranil."

Komentarjev 2
  • BorutK 10:09 23.maj 2013.

    Kr neeeeeeeeeeeeeeeki

  • Pepe007 10:01 23.maj 2013.

    Pohvala akciji, zapisano izhodišče pa je povsem mimo. Bolje bi bilo zapisati novo izhodišče. Lizik in čokolad (skoraj brez kakava) v prehrani sploh ne bi smelo biti. Še manj pa staršev, ki otroku sladkarijo kupijo samo zato, ker obvlada tehniko ...prikaži več izsiljevanja v trgovini pred občinstvom.