Slovenija
124 ogledov

Odstavili komandirja policijske postaje Kamnik

Policija Saša Despot
Zoper komandirja policijske postaje Kamnik Sebastjana Juhanta je bil uveden postopek izredne odpovedi zaposlitve zaradi suma kršitev pogodbenih obveznosti, ki imajo znake kaznivega dejanja. Arogantnega komandirja se je prijel vzdevek šerif.

Kot so pojasnili na Policijski upravi Ljubljana so kaminškemu komandirju Sebastjanu Juhantu v času postopka izredne odpovedi prepovedali opravljanje dela, tako da kamniško policijsko postajo po pooblastilu generalnega direktorja policije začasno vodi tamkajšnji pomočnik komandirja, Dušan Hočevar.  

Šerifova aroganca in nenavadni ukazi 

Po informacijah Večera naj bi Juhant nadrejenim, do katerih se je nasploh obnašal zelo arogantno, ukazal, da ne smejo ustavljati oziroma kaznovati gostov lokala, katerega lastniki so njegovi družinski člani.

Prav tako naj bi bil zelo oblasten in aroganten do različnih državnih in občinskih uslužbencev, menda prav tako do kamniškega župana. Med ljudmi se ga je zaradi neprimernega vedenja oprijel vzdevek šerif, piše Večer, ki dodaja, da po neuradnih informacijah Juhant vse očitke zavrača.

 

Komentarjev 1
  • moder 08:33 17.junij 2015.

    Kdaj pa pridejo na vrsto ostali Šerifi?