Slovenija
4 ogledov

"Olajšati" sta se hotela na javnem mestu

Že pred približno enim letom je v garažni hiši na Ulici Gradnikove brigade svoje Žurnal24 main
Masturbiranje na javnem kraju. Policisti so morali v petek in soboto posredovati na ulici Gradnikove brigade.

Nova Gorica. V petek ponoči okrog 2.30 so policisti po obvestilu občanke prijeli 49-letnega italijanskega državljana, ki se je samozadovoljeval pred vhodom v stanovanjski blok na Ulici Gradnikove brigade.

Ob prihodu policijske patrulje je zbežal med parkirane avtomobile, kjer sta ga policista ujela. Ker se je začel upirati, sta morala uporabiti fizično silo in plinski razpršilec.

S strokovnim prijemom sta ga obvladala, uporabila sredstva za vezanje in vklepanje ter ga pripeljala na policijsko postajo, kjer so mu zaradi učinka plinskega razpršilca pomagali z nevtralizacijskim sprejem, potem pa je zaradi kršitev določb zakona o varstvu javnega reda in miru prejel plačilni nalog.

Naslednji dan v garažni hiši
Le dan pozneje, v soboto okrog 11. ure dopoldne, so novogoriški policisti spet prejeli klic občanke, ki jih je obvestila, da iz stanovanja vidi moškega, ki v tretjem nadstropju garažne hiše na Ulici Gradnikove brigade masturbira. Policijska patrulja se je odzvala na klic in pri nespodobnem ravnanju zasačila 34-letnika iz okolice Nove Gorice ter ga oglobila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.