Slovenija
15 ogledov

"Opazil sem, da mi sledijo"

“Na občini sploh ni bilo nobenega pisnega dokumenta, kdo je koga in za kaj poobl Žurnal24 main
Petru Bossmanu, edinemu resnemu tekmecu aktualnega župana, naj bi sledili in grozili.

"Pred nekaj tedni me je obiskal nekdo, ki je zelo blizu nasprotne politične strani, in mi svetoval, naj umaknem kandidaturo za piranskega župana, in dejal, da imajo zelo dodelan scenarij nadaljevanja moje diskreditacije," nam je včeraj povedal Peter Bossman, kandidat SD.

Njegove fotografije obiskov v igralnicah naj bi dejansko obstajale. "Pa saj to ni nič protizakonitega, igralnice so del naše turistične ponudbe. Ali in s kom zahajam tja v svojem prostem času, pa je moja zasebna stvar. Zasvojenec z igrami na srečo nisem," je poudaril.

Ne obremenjuje se

Naj kolega Bossman pove, kdo je prišel do njega, nihče od mojih to ni bil, to ni moj način dela. Za govorice o obiskih igralnic pa sem slišal tudi sam.
Tomaž Gantar, predsednik stranke Piran je naš

Na vprašanje, ali mu torej sledijo, je odgovoril pritrdilno. "Videti je, da so dejansko najeli nekoga, opazil sem, da mi sledijo, a se s tem nisem pretirano obremenjeval. Politični nasprotniki so napovedali, da se bo pritisk stopnjeval; zdaj naj bi se pojavile informacije o nezakonskem otroku, sledi pritisk, pri katerem naj bi uporabili tudi dejstvo, da sem črne polti. Tako nizko naj bi se spustili," je pripovedoval.

 

Iz volilne tekme, v kateri mu, kot je dejal, po zadnjih anketah stranke kaže zelo dobro, se ne namerava umakniti. Na govorice, da se je del lokalnih SD z zakulisnimi dogovori povezal s stranko Piran je naš, je dejal, da gre tudi pri tem za del političnih intrig in da jih poskušajo nasprotniki med seboj skregati, vendar kolegom v stranki povsem zaupa. Bossman na poskuse diskriminacije in napade ne bo več javno odgovarjal.

"Pomembnejše je namreč, kaj bi rad naredil za občino. Blatijo me, ker imam resne možnosti. Rad bi spremenil klimo, ki vlada," je še dejal zdravnik, ki ima sicer eno od večjih zasebnih ambulant na Obali. "Investiral sem v prostore, ljudi in aparature, ker bi rad svojim pacientom čim več ponudil – zato pa sem seveda zadolžen," je sklenil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.