Slovenija
19 ogledov

Oropal pošto v Kranju

fotorobot Policija
Policija še vedno išče neznanega storilca, ki je v začetku marca oropal pošto na Primskovem v Kranju. Tokrat tudi s pomočjo fotorobota.

Pošto na Primskovem naj bi oropal mlajši moški, star med 20 in 30 let, srednje postave, visok med 175 in 180 centimetri, kratkih gostih črnih las in črnih močnejših obrvi. Oblečen je bil v temna oblačila, suknjič do pasu in hlače.

Policija vse, ki bi moškega prepoznali ali kar koli vedeli o ropu, prosi, da pokličejo na številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Spomnimo. Rop pošte v Primskovem se je zgodil 2. marca popoldne, ko je oboroženi neznanec ob vstopu v poslovalnico s pištolo zahteval denar. Ko je denar dobil, je stekel ven v smeri Zadružne ulice proti IBI-u. V ropu sicer nihče ni bil telesno poškodovan.

Komentarjev 3
  • mia 07:00 24.marec 2012.

    nikjer ne piše koliko je odnesel ali je glede na okoliščine, da ni bil nihče poškodovan iskanje smiselno ali je le potrata našega denarja.

  • mia 06:57 24.marec 2012.

    lepo, da se še trudite. za dobre rezultate dela pa bo prepozno, ker bo denar že porabil. država naj raje pobere tajkunom in njihovim sorodnikom, kar še niso odnesli iz države.

  • Žurnalček 23:36 23.marec 2012.

    Kerga marca , mogoče pred dvemi leti! Zapravili ste svojo priljubljenost z vašimi idiotskimi dejanji ! Nobeden vam na tem portalu ne želi več pomagati. ODJEBITE !