Slovenija
5685 ogledov

Učenec: Učitelj me zaradi vonja ni spustil v razred

Garderoba v šoli Profimedia
Mama se bo obrnila na šolsko inšpekcijo, učitelj zaradi groženj na policijo.

Osmošolec prevaljske osnovne šole je na Facebooku objavil zapis, v katerem opisuje, da je na šoli doživel hudo ponižanje, ker ga učitelj zaradi vonja ni spustil v razred. 

"Sošolci me že nekaj časa zbadajo zaradi mojega vonja," je zapisal in dodal, da se je njihovim žaljivkam smejal, ker je mislil, da je hec, dokler ni ostal pred razredom. 

Učitelj ga namreč ni pustil v razred in ga poslal k ravnateljici, ki mu je, potem ko je bruhnil v jok, dovolila, da je odšel domov.  

Mama učenca je takoj po dogodku prišla v šolo. "Da si pedagog prvošči kaj takega, je nedopustno," je povedala za komericalno televizijo POP TV. "Da njega moti vonj. Ni dotično rekel, da smrdi, ampak da njega moti. Pa ne samo njega, ampak celo šolo."

FB | Avtor:

Ravnateljica je za oddajo 24ur potrdila učenčevo pripoved in povedala, da se je že pogovorila z vsemi vpletenimi. Povedala je, da so ravnatelja zmotile močne dišave - domnevno vonj po mehčalcu ter da nikoli otroku ni rekel, da smrdi, ampak da njega moti močan vonj. 

Fanta v petek ni bilo v šoli, mama fanta, ki ji je ravnateljica po navedbah oddaje 24ur.com dejala, da ima enak vonj kot otrok, je odločena, da dogodek prijavi na šolsko inšpekcijo. 

Učitelj pa, nasprotno, da bo zaradi groženj in javnega linča, ki se je pojavil, potem ko je dogodek prišel v javnost, primer prijavil policiji.

dezurni@zurnal24.si