Slovenija
14 ogledov

Ostal brez pnevmatik

avto, parkirišče, pnevmatike
1/3
Žurnal24 main
"Ker se bliža čas menjave pnevmatik, so si nekateri olajšali zadevo kar tako, da so pnevmatike pobrali z drugega avtomobila," nam je sporočil bralec.

"Danes zjutraj sem na parkirišču naletel na ta prizor. Ker se bliža čas menjave pnevmatik, so si nekateri olajšali zadevo kar tako, da so pnevmatike pobrali z drugega avtomobila. Zdi se mi, da so kar nekaj privarčevali. Lahko pa gre tudi za navadno krajo ali maščevanje. Predvidevam, da lastnik ni bil vesel ob pogledu na to," nam je ob fotografijah pripisal bralec Igor.

Oglejte si galerijo.

Vsako leto v takem času in spomladi na policiji opažajo porast tatvin pnevmatik. Krajo pnevmatik lahko prijavimo, vendar pa je možnost, da bomo svoje pnevmatike še kdaj videli, relativno majhna. Pred krajo se do neke mere lahko zavarujemo z namestitvijo posebnih varovalnih vijakov, ki snemanje pnevmatik precej otežijo.


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.