Slovenija
10608 ogledov

Osvežena napoved do konca prihodnjega tedna

Topla jesen
V petek poslabšanje. Kako bo prihodnji teden?

"Ponoči bo sprva pretežno jasno, v drugem delu noči pa se bo oblačnost od zahoda povečala. Ponekod v notranjosti Slovenije bo po nižinah zjutraj megla. Najnižje jutranje temperature bodo od 10 do 16, na Primorskem do 19 stopinj Celzija," na spletni strani objavljajo vremenoslovci z Arsa.

Jutri bo deloma sončno z občasno povečano koprenasto oblačnostjo. Najvišje dnevne temperature bodo od 23 do 29 stopinj.

V petek bo zmerno do pretežno oblačno, popoldne bodo nastale krajevne plohe in nevihte, ki se bodo zavlekle tudi v noč na soboto. V soboto se bo deloma zjasnilo. Sredi dneva bodo še nastale posamezne plohe, ob morju tudi nevihte.

Napoved od 16. do 21. septembra

Vreme preglednica | Avtor: Arso Arso

"Od nedelje naprej se bo nad Alpami in zahodnim Balkanom okrepilo območje visokega zračnega tlaka in frontalni valovi predvidoma ne bodo vplivali na naše vreme," vremensko sliko pojasnjujejo na Arsu.

Dodajajo, da bo od nedelje do petka večinoma sončno z jutranjo meglo po nižinah. Verjetnost za krajevne padavine bo majhna. Še bo razmeroma toplo, najvišje dnevne temperature bodo okoli ali malo nad 25 stopinj Celzija.

El Nino Topleje? Svet Strokovnjaki: To zimo prihaja El Niño Sneg Vreme Gorenjska Neverjetno, to pokrajino zajelo sneženje

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.