Slovenija
5377 ogledov

Osvežena vremenska napoved: tako kaže do naslednjega konca tedna

Oblačno vreme oblaki pretežno
Zvečer in ponoči bo oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami, ki bodo na vzhodu do jutra povečini ponehale. Najnižje jutranje temperature bodo od 7 do 13 stopinj Celzija.

Jutri bo pretežno oblačno, občasno bodo krajevne padavine, deloma plohe, možna je tudi kakšna nevihta. Padavine bodo pogostejše v zahodni Sloveniji. Najvišje dnevne temperature bodo od 13 do 20 stopinj Celzija.

V ponedeljek in torek bo na vzhodu deloma sončno s spremenljivo oblačnostjo, nastale bodo posamezne krajevne plohe, lahko tudi zagrmi. Na zahodu bodo ob pretežno oblačnem vremenu krajevne padavine bolj pogoste.

Četrtek in petek naj bi bila bolj sončna, toda ...

V sredo bo vreme spremenljivo, predvsem popoldne bodo nastajale krajevne plohe ali kakšna nevihta. Za četrtek in petek kaže na obdobja sončnega vremena s kakšno popoldansko ploho ali nevihto. Za konec prihodnjega tedna se verjetnost za padavine spet poveča. Najvišje dnevne temperature bodo okoli 20 stopinj Celzija.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.