Slovenija
27 ogledov

Osvoji potovanje v Avstralijo!

kia nagradna igra Žurnal24 main
Si že sedaj naveličan/-a temperatur okrog ledišča? Sanjaš o topli destinaciji? Bi pod avstralskim žgočim soncem opazoval/-a najboljše teniške igralce na svetu? Občutil/-a noro vzdušje v legendarni Rod Laver Areni? Potem se preprosto prijavi in osvoji potovanje za dve osebi v Melbourn in vstopnice za odprto prvenstvo Avstralije 2016.

Odputuj: Kia te pelje v Avstralijo na ogled turnirja Australian Open

Teniški grand slam turnir Australian Open spada med najpomembnejše teniške turnirje na svetu. Vsako leto se odvija zadnja dva tedna januarja v avstralskem Melbournu. Že od leta 1905 je Australian Open eden od štirih grand slam turnirjev, med katere spadajo še Roland Garros, Wimbledon in US Open.

Prijavi se na visit.kia.si, opravi testno vožnjo z enim izmed Kiinih lepotcev in objavi sliko s #VisitKia na uradni Facebook strani Kia Slovenija. Do glavne nagrade te nato loči le še malo sreče.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagrada je pot v Avstralijo za dve osebi! Seveda si boš, če boš izžreban/-a, lahko izbral/-a svojega sopotnika/-co. Vključene so 3 nočitve za dve osebi v hotelu s petimi zvezdicami v središču Melbourna in najboljša sedeža v polfinalu posameznikov. 

Potovanje se bo zgodilo na vrhuncu avstralske poletne sezone – konec januarja 2016. Privoščite si testno vožnjo s svojo najljubšo Kio. Prijavite se že danes na spletu ali pri uradnem zastopniku vozil Kia.

Podrobne informacije o poteku nagradne igre se nahajajo na spletni strani organizatorja nagradne igre: visit.kia.si oz. v prodajnih salonih Kia po Sloveniji (seznam dostopen na www.kia.si/representatives).