Magazin
163 ogledov

OSVOJITE NAJPRIMERNEJŠO, VRHUNSKO OPERACIJO OČI ZA ODSTRANITEV DIOPTRIJE PO VAŠI MERI

Očesna klinika Vidim vidim
Ali ste vedeli, da je za optimalen rezultat danes na voljo več UČINKOVITIH IN NATANČNIH metod za odstranjevanje dioptrije kot kdaj koli prej? Tehnike in metode vam danes omogočajo VRHUNSKE, VARNE IN UČINKOVITE REŠITVE za vse starostne skupine in vse očesne dioptrije!

Očesni center VIDIM iz Celja je pripravil BOGATO SPOMLADANSKO NAGRADNO AKCIJO, s pomočjo katere lahko v prihodnost zazrete s kristalno jasnim pogledom!

                                                        NAGRADA:
                           1x BREZPLAČNA ODPRAVA DIOPTRIJE PO VAŠI MERI,
                                  s pomočjo katere že v nekaj urah po operaciji 
                                vidite lepoto tega sveta brez očal ali kontaktnih leč.
                                                                ___

                        PRIJAVITE SE ZDAJ (obrazec za prijavo se nahaja pod člankom)

Tokrat vam je na voljo širok spekter najbolj kakovostnih, varnih in zelo uspešnih metod, prilagojenih vsakemu posamezniku!

V času akcije vas bomo postopoma seznanjali s posameznimi metodami odstranitve dioptrije, vsako metodo pa boste imeli možnost tudi dobro spoznati. 

V preteklem tednu smo vas seznanili z ekskluzivnima metodama ReLEx SMILE in Visian ICL vgradnjo leč, o katerih si lahko več preberete TUKAJ, danes pa vam ponujamo vpogled v naslednji zelo uspešni laserski metodi:  

Laserska metoda: PRK 

PRK (fotorefraktivna keratektomija) je najstarejša, klasična laserska metoda odprave dioptrije, pri kateri se roženica z laserjem MEL 90 - ZEISS gladi na površini. Poseg ne zahteva mikrokirurškega reza roženice, zato je metoda primerna za ljudi s tanjšo roženico.

IZBOLJŠANJE VIDA: 3 - 7 dni za vzpostavitev dobre vidne ostrine in 1 do 3 mesece do polne vidne ostrine. 
OKREVANJE: Približno 1 do 3 tedne (3 - 7 dni po operaciji se v očesu pogosto čuti neprijetna pekoča bolečina).
PRIMERNI KANDIDATI: kratkovidne osebe s tanjšo roženico in stabilno dioptrijo (vsaj eno leto) v vrednostih od -1 do -6 in daljnovidne osebe do +4 in/ali astigmatizem v vrednostih do -/+3. 

Velja za NAJCENEJŠO REŠITEV! Dolgoročno je varna, vendar manj prijazna za pacienta in manj predvidljiva kot ostale metode.
ŽELIŠ IZVEDETI VEČ O METODI? Klikni TUKAJ za več informacij.  

Laserska metoda: Femto-LASIK 

Metoda Femto-LASIK, ki zaseda eno izmed prvih mest laserskih odstranjevanj dioptrije, velja še vedno tudi za eno med najbolj iskanih. V zadnjih 5 letih je upadlo število teh posegov v svetu za skoraj 50%. Cena posega je nižja kot pri metodi ReLEx SMILE.

Z razliko od metode PRK se tukaj predhodno oblikuje roženični pokrovček-reženj, zaradi česar je poseg praktično NEBOLEČ

Operativni poseg je sestavljen iz dveh delov: Najprej se s femtosekundnim laserjem VisuMax-ZEISS razmakne plast sredice v določeni globini in premeru za oblikovanje režnja- pokrovčka. Nato z excimer laserjem MEL 90 – ZEISS natančno preoblikujemo površino sredice roženice. Rezultat je sprememba zakrivljenosti roženice in dioptrije očesa, ter JASEN VID ŽE V PRVIH TREH DNEH PO OPERACIJI!

IZBOLJŠANJE VIDA: v 1 do 3 dni
OKREVANJE: v 3 do 7 dni
PRIMERNI KANDIDATI: kratkovidne osebe, z vrednostmi dioptrije od -1 do -6 ter astigmatizem v vrednosti do -/+4. 

Metoda Femto-LASIK je dražja od metode PRK in cenejša od metode SMILE. Metoda je pacientu prijazna, dolgoročno pa zaradi roženičnega pokrovčka-režnja manj primerna.

ŽELIŠ IZVEDETI VEČ O METODI? Klikni TUKAJ za več informacij.  

V kolikor bi se želeli podrobneje informirati o posameznih metodah odstranitve dioptrije ali si zagotoviti svoj termin pri specialistu, obiščite našo spletno stran ali pokličite na našo brezplačno telefonsko številko 080 16 13. 

Skupaj bomo našli najkvalitetnejšo, najprimernejšo in najvarnejšo rešitev za boljši pogled v prihodnost!