Slovenija
5 ogledov

Otroci se jih hitro naveličajo

V Izoli bo na Gregorčičevi ulici 21 zaživela prva izposojevalnica igrač. Odpre s Žurnal24 main
Izposojevalnica igrač. Prva tovrstna storitev v naši okolici bo omogočila veselje otrokom in staršem.

“S sestrično imava obe majhne otroke in iz lastnih izkušenj veva, da so igrače zanimive le kratek čas. Zato sva se spomnili na to,” o tem, kako se je porodila ideja o prvi izposojevalnici igrač v naši okolici, pravi Barbara Motoh Bračanov iz društva prijateljev mladine, ki je tudi sicer zelo dejavno v prirejanju raznih dogodkov in delavnic. “To drži predvsem za kakšne sestavljanke ali podobno,” dodaja.

Na voljo za dva tedna
V izposojevalnici igrač, ki bo svoja vrata odprla 4. decembra, si bodo lahko otroci in starši za dva tedna izposodili predvsem didaktične igrače, družabne igre in sestavljanke, ne da bi po nepotrebnem zapravljali. “Izposojevalnica bo najbrž odprta dvakrat na teden, enkrat med delovnim tednom in enkrat konec tedna. Bomo pa tudi sproti videli, kako bo; upamo in mislimo, da bo odziv dober. Vse, ki imajo doma igrače, ki jih ne potrebujejo več, pa prosimo, naj nam jih odstopijo, saj bodo tako na voljo veliko otrokom,” poziva Motoh Bračanova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.