Slovenija
7771 ogledov

Otrok hudo poškodovan, policija išče priče

prehod za pešce Saša Despot
Nesreča se je zgodila danes ob osmih zjutraj.

"Danes okoli 8. ure se je na Glavarjevi ulici v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena neznani voznik manjšega osebnega avtomobila, svetlejše barve in pešec (otrok), ki se je huje telesno poškodoval. Po nesreči je voznik ponudil pomoč, nato pa ne da bi podal svoje osebne podatke odpeljal s kraja," so sporočili policisti ljubljanske policijske uprave. 

Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče prosijo vse, ki bi karkoli vedeli o dogodku, da pokličejo na 113 ali na Postajo prometne policije Ljubljana na telefonsko številko 01 583 88 20.

Prav tako pozivamo neznanega voznika da pokliče na eno izmed podanih telefonskih številk, ali se zglasi na Postaji prometne policije v Ljubljani, Grič 56.

Pomoč javnosti pa zaradi nesreče, v kateri sta bila udeležena avtobus in golf temnejše barve, ki je avtobusu odvzel prednost, nato pa pobegnil. 

"12. 12. 2023, ob 15.25 uri se je v križišču Trga Revolucije in Pobreške ceste v naselju Maribor zgodila prometna nesreča I. kategorije s pobegom, v kateri sta bili udeleženi dve vozili. V nesreči sta udeležena voznik avtobusa in voznik osebnega avtomobila, znamke Volkswagen, tipa Golf, temnejše barve. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pozivamo voznika osebnega avtomobila, znamke Volkswagen, tipa Golf, temne barve in morebitne očividce prometne nesreče, da pokličejo na tel. št. 02/450-20-30 (PPP Maribor) ali 113, oz. se zglasijo na Postaji prometne policije Maribor, Ptujska cesta 117," so zapisali policisti.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • atamama 07:01 13.december 2023.

    Zato obvezno ob incidentu z otrokom poklicati Policijo. Par let nazaj v LJ, Miklošičeva sva s kolegom zavijala v Trdinovo. Otrok skočil s pločnika in zadel desni blatnik. Mama ga je pobrala in rekla nič hudega. Kolega naredil par fotografij ...prikaži več in so se razšli. Čez 2 dni obisk Policije z obtožbo pobega. Otrok je imel podplodbe, starši zavohali denar zavarovalnice. Epilog: starša obdolžena krive ovadbe, kolega pa ima temo, ki jo vsakemu razloži.

  • Palson 05:22 13.december 2023.

    Je Tomčeva doma ali v Bruslju?

  • Ender3 21:11 12.december 2023.

    Take bi morali posebno obravnavat in tretirat. No mercie..