Slovenija
35 ogledov

Otroke k varuški ali kar v hotel

Na najdaljšo noč v letu se otroci lahko zabavajo z vrstniki, medtem ko vi pozno Žurnal24 main
Silvestrovo. Celonočno varstvo že od 30 evrov.

Varuške so za silvestrski večer vse bolj iskane, saj se veliko staršev odloči preživeti najdaljšo noč v letu v dvoje. Med njimi je tudi pevka Žana. “Za novo leto si bova s partnerjem po dolgem času vzela čas za zabavo. Varuške na srečo ne potrebujemo, saj bo Kiara pri babici,” nam je zaupala. Za vse, ki nimate te možnosti, je ponudba varstev na srečo nadvse raznovrstna.

Najcenejša zasebna varstva

Varstvo otrok ponuja veliko ljudi, ki bodo novoletno noč preživeli doma s svojimi otroki. Tovrstna varstva so najcenejša, zanje pa je značilno, da se zelo prilagajajo željam ter potrebam otrok in staršev. Največ zasebnih ponudb najdete na spletni strani Varstvo-otrok.net. Organizirana varstva stanejo nekaj več, saj tedaj za otroke poskrbijo posebej za to usposobljeni ljudje.

Omina graščina za otroke
Zanimiva novost v tovrstni ponudbi je Omina graščina za otroke v Preddvoru. Gre za otrokom namenjen hotel, ki ponuja vse za njihovo zabavo in prijetno počutje. Silvestrovo lahko zato tudi otrok pričaka v hotelu – in to v lastnem, v družbi vrstnikov.

Pri vsem tem ne pozabite, da si morate vzeti čas in otroka spoznati z varuškami že pred silvestrskim večerom, kajti le tako se bo lahko sprostil in užival, vi pa se boste prepričali, da je v varnih rokah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.