Slovenija
11 ogledov

Otroški živžav na Gorenjskem

Te dni najmlajšim na Gorenjskem res ne bi smelo biti dolgčas. Žurnal24 main
Danes se začenja 26. tradicionalna Kranjska noč, kjer bodo imeli otroci svoj otroški Kranfest na Pungertu. Začenjajo se tudi Blejski dnevi.

V gorenjski prestolnici bodo od 17. ure iz tulcev in blaga izdelovali hiše ter čarovniške pripomočke. Ogledali si bodo čarovniško predstavo, lahko pa bodo tudi jahali ponije in osličke. Jutri ob 10. uri je na sporedu predstava Mojca Pokrajculja, od 17. ure pa bosta otroke zabavala Alja in Pavlihec.

Pestro tudi na Bledu
Danes se začenjajo tudi Blejski dnevi 2008. Tudi na tej prireditvi otrokom ne bo dolgčas, saj bodo izdelovali vse, kar potrebujejo za igro človek ne jezi se, nato pa bodo igro še preizkusili. V nedeljo pa si bodo ogledali lutkovno predstavo. Vse dejavnosti bodo ob 17. uri v Zdraviliškem parku.

Sončkove počitnice
V Radovljici se lahko otroci do 5. avgusta udeležijo Sončkovih počitnic. Ob torkih, sredah in četrtkih se bodo pod vodstvom mentorjev odpravili na izlete v bližnjo okolico Radovljice, po Gorenjskem in Sloveniji. Bohinjska Bistrica – v kampu Danica ob sredah v juliju in avgustu za najmlajše pripravljajo čarovniške večere, ob četrtkih glasbene večere in ob petkih folklorne nastope.

Poletje na igrišču. Občina Šenčur med poletnimi počitnicami za otroke od 6. do 11. leta organizira Poletje na igrišču. Pred OŠ Trboje se bodo zabavali vsak torek in petek od 8.30 do 12.30, na piknikprostoru v Voklem pa vsako sredo od 8.30 do 12.30.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.