Slovenija
9 ogledov

Otroško čofotanje v Soči

Otrokom in mladostnikom med poletnimi počitnicami ni dolgčas. Žurnal24 main
Poletje ob Soči otrokom ponuja spoznavanje športov in družabnih iger, obiske zanimivih gostov, razne delavnice, spominska darila, nagrade in podobno.

Društva in organizacije ponujajo otrokom in mladostnikom iz Nove Gorice in okolice pester program dejavnosti za preživljanje prostega časa med poletnimi počitnicami.

V medobčinskem društvu prijateljev mladine za Goriško bo vse do 28. avgusta od ponedeljka do petka potekal počitniški program z ustvarjalnimi delavnicami, kosilom, plavanjem, športnimi igrami in filmi ter krajšimi izleti v okolico. Za otroke in mladostnike so pripravili tudi letovanja na Malem Lošinju, Debelem rtiču, v Poreču, Puntiželi in Savudriji.

 

Kajak center

Letos poteka v šestih tedenskih izmenah. Že tretjič se ga bodo udeležili tudi otroci iz SOS-centra iz Sarajeva, drugo leto zapored pa otroci iz Materinskega doma Solkan.

Mini otroški teater
V Mladinskem centru Nova Gorica do 31. julija potekajo brezplačne poletne ustvarjalne delavnice, vsako soboto v juliju pa pred barom Center v središču mesta ob 10. uri organizirajo mini otroški teater. Podobno kot lani se tudi letos poleti v ponudbo za otroke vključujeta novogoriški bar Center in bar Čolnarna v solkanskem kajakaškem centru, ki delujeta v navezi. Na obeh lokacijah že kakšen mesec potekajo brezplačne ustvarjalne delavnice.

Tudi letošnje poletje ne bo minilo brez že tradicionalnega Poletja ob Soči, ki ga v Kajak klubu Soške elektrarne vse do konca avgusta organizira uigrana ekipa Športnega društva Sonček.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.