Slovenija
30 ogledov

Ovadili nasilno vzgojiteljico

Vrtec Shutterstock
Pomočnica vzgojiteljice je v enem izmed mariborskih vrtcev izvajala telesno nasilje nad dvema otrokoma. Kriminalisti so jo ovadili.

Kriminalisti sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Maribor so zaključili preiskavo suma storitve kaznivega dejanja zanemarjanje mladoletne osebe in surovo ravnanje v enem od mariborskih vrtcev.

V preiskavi so kriminalisti ugotovili, da je 47-letna pomočnica vzgojiteljice iz okolice Maribora dalj časa izvajala telesno nasilje in surovo ravnala z dvema otrokoma. Kriminalisti bodo 47-letnico kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Spomnimo ...

Julija smo poročali, da naj bi se ena izmed vzgojiteljic fizično spravila nad dve deklici v jaslični enoti, in sicer tako, da naj bi jima tiščala glavo pod vodo, ju s silo pritiskala ob posteljo in podobno. Na primer nas je opozorila mama ene izmed malčic, ki naj bi se ji to dogajalo. Ravnateljica je primer predala policiji, vzgojiteljico pa je suspendirala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.