Slovenija
23 ogledov

P*a vam ... Igramo kot ...

(Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Aljuš Pertinač, v preteklosti večkrat predstavljan kot mladi up SD, na Facebooku objavlja zgovorno sporočilo.

Nobena novost ni, da javne osebnosti svoja mnenja puščajo na spletnih omrežjih. Bolj citirana so sicer njihova sporočila, ki jih objavljajo na Twitterju (pred časom je minister Zalar na ta način napovedal razpis za generalnega državnega tožilca), uporaben pa je tudi Facebook.

Aljuš Pertinač, član SD, danes tako objavlja zgovoren videoposnetek – gre za rokometno tekmo z evropskega prvenstva na Danskem, v kateri se je hrvaška ekipa pomerila z domačini. Takratni selektor Hrvatov je bil Lino Červar, nekdanji trener Zagreba, ki pa ni bojeval tekem zgolj na športnem, pač pa tudi na političnem parketu, saj je bil član hrvaškega sabora.

V posnetku se – zgovorno, sočno, predvsem pa nedvoumno – nase, kot tudi na igro svojih soigralcev, jezi Ivano Balič, po mnenju številnih športnih poznavalcev takratni najboljši rokometni igralec sveta. Posnetku SD-jevec Pertinač na Facebooku pripiše: "Tako je, Ivano, iz tvojih ust v šefova ušesa."

Pertinačev strankarski šef je Borut Pahor. Pertinač je za zurnal24.si pojasnil: "Včasih je potrebno vzeti minuto odmora, si pogledati v oči, reči bobu bob in iti naprej. Vsak trener sam ve, kdaj je trenutek pravi. Od igralcev pa je odvisno, ali povedano tudi udejanijo na igrišču."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.