Slovenija
19 ogledov

Pahor na Obali v hrvaškem dresu

Popović je na domnevno duhovit, v bistvu pa  žaljiv oziroma šovinističen način i
1/4
Žurnal24 main
Plakati. Predsednik vlade si je dal “avtogol”.

 “Za tem stoji Boris Popovič, saj je naročnik plakatov njegov Koper je naš. Občinski Komunali in inšpektorjem sem naročil, naj žaljive plakate nemudoma odstranijo. Prekinili pa bomo tudi pogodbo s podjetjem, ki ima te plakate v naši občini,” je napovedal izolski župan Tomislav Klokočovnik. Po mestu so se namreč pojavili jumbo plakati, na katerih je premier Borut Pahor v dresu hrvaške reprezentance in zabija avtogole. “Vsebina je žaljiva,” ocenjuje izolski župan.

bORUT pAHOR, PLAKATI, ARBITRA%C5%BDA, NOGOMET | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Boris Popovič je včeraj za Žurnal24 potrdil “avtorstvo” akcije. “Plakati, nalepili jih bomo po vsej državi, niso žaljivi, prej ironični. Z njimi želimo predramiti javnost. Ljudem želimo na nekoliko drugačen način povedati, kaj si o škodljivem arbitražnem sporazumu mislimo in želimo, da bi jih tudi tako vzpodbudili, da gredo na referendum,” pojasnjuje koprski župan Boris Popovič, ki o stroških plakatne kampanje še ne more govoriti, saj bodo znani po njenem koncu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.