Slovenija
19 ogledov

"Pahor, ne bodi copata!"

1/2
Žurnal24 main
Za mnenje o zadnji razpoki v koaliciji smo povprašali naključne ljubljanske sprehajalce. Večina vprašanih se je postavila na stran premierja. Očitajo mu predvsem neodločnost.

"Pahor je premalo odločen. Lahko bi dobro vodil državo, vendar je zaradi neodločnosti ne bo," je zatrdil eden izmed vprašanih. "Začel je lepo, vendar ga je zdaj čisto polomil," je dejal drugi.

Če povzamemo anketo, se je velika večina anketirancev postavila na stran premierja, češ da je bolj zaupanja vreden kot pa Kresalova, poleg tega pa bi po njihovem mnenju morala v prvi vrsti vlado zapustiti stranka LDS.

Slišali smo tudi nekaj jeznih komentarjev. "To drhal bi morali likvidirati," je zatrdil moški, ki ga je vprašanje vidno razburilo. "Naj ne bo copata," pa je dejala starejša gospa.

Na stran Katarine Kresal sta se postavili le dve ženski. Podpirata jo zaradi tega, ker ministrica za notranje zadeve ne odstopa od zakona.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.