Slovenija
21 ogledov

Pahor ne izda, kaj ima s Kučanom

Borut Pahor in Milan Kučan sta bila nazadnje skupaj opažena v javnosti pretekli Žurnal24 main
Borut Pahor ni želel podrobneje pojasniti, zakaj se je v zadnjih dneh srečal z Milanom Kučanom. Boste že izvedeli, je dejal. Neuradno naj bi Kučan postal posebni odposlanec za BiH.

Med tiskovno konferenco o plačnem sporazumu je premier Borut Pahor na vprašanje iz novinarskih vrst, zakaj se je danes srečal z nekdanjim predsednikom države Milanom Kučanom, najprej dejal, da se danes z njim ni srečal.

Kasneje je dodal, da se je s Kučanom res srečal v minulih dneh, da pa bo o vsebini pogovorov javnost seznanil, ko bo čas za to. "Dogovarjamo se za sodelovanje," je vse, kar je bil pripravljen izdati.

Kučan molči
Po poročanju Televizije Slovenije, ki se sklicuje na neuradne vire, naj bi vlada Kučana imenovala za posebnega odposlanca v BiH. Ta ideja sicer ni zrasla povsem na slovenskem zelniku, saj naj bi vladi funkcijo predlagala Evropska unija, čeprav ne bi bil njen predstavnik. Kučan za STA novice ni želel ne potrditi, ne zanikati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.