Slovenija
11 ogledov

"Pahor ne prejema dodatnih plačil"

Iz Pahorjevega kabineta so sporočili, da so Jelinčičeve navedbe, da naj bi premi Žurnal24 main
Iz Pahorjevega kabineta so sporočili, da so Jelinčičeve navedbe, da naj bi premier od SCT-ja dobil osem milijonov evrov za posel sklenjen v Libiji, neresnične. "Ni in ne prejema dodatnih plačil," dodajajo.

Iz kabineta vlade so nam sporočili, da smo v članku  Denar strankam za sedež v komisiji citirali navedbe, ki so neresnične in zavajajoče. "V skladu s šestim oddelkom Zakona o medijih vas prosimo, da objavite popravek besedila," dodajajo.

"V zapisu ste citirali izjavo poslanca in predsednika SNS Zmaga Jelinčiča, ki je, kot ste zapisali, dejal: "Govori se, da naj bi Pahor od SCT-ja dobil osem milijonov evrov za posel sklenjen v Libiji, ki naj bi prinesel 800 milijonov. Te nepreverjene informacije bi morale raziskati pristojne institucije, ki pa na žalost ne delajo kaj dosti." Omenjene navedbe ne držijo in jih ostro zanikamo," nam je v sporočilu zapisala Špela Vovk, premierjeva svetovalka za odnose z javnostmi, in dodala, da predsednik vlade RS Borut Pahor za opravljanje svoje funkcije poleg plače "ni in ne prejema nobenih dodatnih plačil ali finančnih oziroma katerih drugih protiuslug".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.