Slovenija
4 ogledov

Pahor ostaja v bolnišnici

Borut Pahor Boštjan Tacol
Predsednik vlade Borut Pahor je v bolnišnici preživel noč, na zdravljenju pa ostaja do nadaljnega. Sprejet je bil z izredno močnim gnojnim vnetjem levega srednjega ušesa.

Iz premierjevega urada so sicer sporočili, da se Borut Pahor po sinočnjem manjšem kirurškem posegu počuti dobro.Kot pa izhaja iz sporočila Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana, se bo uspešnost zdravljenja pokazala v teku tega tedna.

Strokovna direktorica UKC Ljubljana dr. Brigita Drnovšek Olup je sicer še zapisala, da so pri sprejemu premierja na Kliniko za otorinolaringologijo in cervikofacialno kirurgijo UKC Ljubljana preiskave pokazale na izredno močno gnojno vnetje levega srednjega ušesa, ki se je navezalo na predhodno prehladno stanje. Po sprejemu je bil opravljen kirurški poseg v splošni anesteziji za hitrejše zdravljenje in uvedena je bila intenzivna antibiotična terapija. Predsednik vlade je še vedno na zdravljenju in po mnenju višjega svetnika dr. Mihe Žargija, predstojnika ORL klinike je še vnaprej potrebno hospitalno zdravljenje.

Danes naj bi se v kabinetu premierja oglasili skavti in Pahorju osebno predali Betlehemsko luč. Zaradi zdravstvenih težav to ne bo mogoče. Kdo bo namesto premierja prevzel simbol miru, še ni znano.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 12:13 13.december 2011.

    Dejte ga no srat z takimi štafetami. Niste originalni in sramotite sami sebe. Luč miru iz Betlehema. Pa najprej naredite mir v tem Betlehemu , pol pa ime. Je imela pa štafeta mladosti vsaj pravo ime , ne pa lažno kot je vaše !