Slovenija
48 ogledov

Pahor padel s konja in pristal v UKC Ljubljana

Borut Pahor Boštjan Tacol
Nekdanji premier in predsedniški kandidat Borut Pahor je včeraj padel s konja. Zaradi padca ostaja na opazovanju v UKC Ljubljana.

"Borut Pahor je po padcu s konja pozno popoldne zaradi bolečin moral na rentgen v ljubljanski klinični center. Poškodb ali zloma nima, a bo čez noč ostal na opazovanju," je včeraj na Twitterju zapisala njegova ekipa.

Na proslavo ga ne bo

V Pahorjevem predsedniškem štabu so pojasnili, da se Pahor ni poškodoval v času opravljanja svojih aktivnosti kot predsedniški kandidat. V okviru projekta "SKUPAJ - spodbujajmo drug drugega" je v petek namreč prostovoljno delal v arhitekturnem biroju v Ljubljani.

Pahorja zaradi nadaljnjih preiskav v UKC Ljubljana tako danes ne bo na proslavi ob 65. obletnici vrnitve Primorske k matični domovini, ki se v Kopru začne ob 11. uri.

 

Komentarjev 15
  • privat 18:31 20.september 2012.

    lorina ...angel moj.. Kaj pa praviš na to da mislimo da so to največji lopovi od karantanije dalje?? In poglej kake žrepce imamo..mi pa nemoremo več živeti kot ljudje!! Kradejo nas z vedno več novimi zakoni..otroci so nam lačni..raztrgani.. Ti ...prikaži več pa praviš da smo mi nenormalni?? Veš kaj ..bom civiliziran!! Jaz ti nebom vzel otroških dodatkov..te presilil da boš celo življenje delala za minimalno plačo tudi do 18 ur na dan...pa nebom klical strica sodnika da naredi mi uslugo...Eni pa veš da to delajo ...kdo?'

  • BenX 19:05 15.september 2012.

    če bi bil jaz konj mi tudi nebi bilo všeč, da bi osli plezali po meni!

  • dd 17:22 15.september 2012.

    Ja, direktno v UKC se je šel skrit, da mu ne bodo dajali očitkov na proslavi. Kar niti ni prvič, da je stisnil rep med noge. "Volk le dlako menja, karakterja pa nikoli."