Slovenija
30 ogledov

Pahor rešuje Slovenijo?

Borut Pahor Pixsell
Pahorjeva vlada utegne začeti tudi postopke drugih reform ali interventnih zakonov, ne le šestih zakonov, ki jih je vlada naznanila v četrtek, smo neuradno izvedeli.

O tem naj bi se predstavniki parlamentarnih strank že pogovarjali čez vikend, več pa naj bi spregovorili na v torek sklicanem sestanku šefov strank.

Obstajalo naj bi že pravno mnenje, da je to kljub omejenim pristojnostim vlade mogoče, če zakone potrdi novi parlament. Omenja se denimo začetek postopka novega zakona o delovnih razmerjih. Neuradno naj bi se bolj ali manj vse stranke s tem strinjale, da bi se izognile nadaljnjemu padanju bonitetnih ocen Slovenije. V naslednjih dveh mesecih je pričakovati oceno bonitetnih hiš Fitch in Moody's.

Komentarjev 2
  • Veteran 21:42 16.januar 2012.

    Pahor menim, da si že pokazal tvojo sposobnost vladanja. Očitno nimaš težave samo z ušesi.

  • izRODEk 23:00 15.januar 2012.

    Ja kaj pa če človek drugega...čakati na janšo, da nas skupaj z ljudmilo in zaVirantom popelje nazaj v srednji vek, od koder očitno prihaja?Sicer pa je že 20 let vse isto: levica dela in se trudi, da bi ...prikaži večbi Slovenija šla naprej, desnica pa kot ralka orje po zemlji in odkopava okostnjake....NE janšizmu!