Slovenija
24 ogledov

Po operaciji ušesa se počuti dobro

Borut Pahor Saša Despot
Predsednik vlade v odhajanju zaradi vnetja ušesa v bolnišnici.

Predsednik Vlade Republike Slovenije Borut Pahor je bil danes popoldne zaradi hudega vnetja srednjega ušesa sprejet v klinični center Ljubljana, kjer bo ostal na opazovanju. V času njegove odsotnosti ga bo nadomeščal minister Mitja Gaspari, so sporočili iz kabineta predsednika vlade.

Kot so zvečer sporočili iz kabineta predsednika vlade, je Pahor že prestal manjši kirurški poseg, počuti se dobro, vsaj še čez noč pa bo moral ostati v bolnišnici, piše STA.

To pa ni prvič, da je Borut Pahor zbolel v času volitev. Pred tremi leti je po soočenju na televiziji moral nujno obiskati zdravnika, saj se je na soočenju močno potil, zapletal pa se mu je tudi jezik. Diagnoza, ki so mu jo postavili, je bila vnetje ledvic.

Komentarjev 9
  • Stolp 13:47 13.december 2011.

    Ja kar pomembno kakšnega zdravja je naš premier, ok čeprav res v odhajanju. Američani, samo da predsednik preživi en dan v negi že zaženejo paniko.

  • Fertel 19:31 12.december 2011.

    Pahor znan kot do zdaj najbolj nesposoben premier je na zadnjih volitvah volil Jankoviča. V dokaz je njegova trenirka v kateri je tekal naokoli - sicer pa poglejte na povezavo:sshttp://www.zurnal24.si/borut-pahor-je-specialist-za-testenine-clanek-141659

  • Aleksandragrey 18:54 12.december 2011.

    Naj se čimprej pozdravi......ampak tudi jaz sem bila v bolnici cel mesesec.."so whote" a ne....:(