Slovenija
34 ogledov

Pahorjev kabinet: brez komentarja

Predsednik vlade Borut Pahor razmišlja tudi o izrednih ukrepih vlade za sanacijo Žurnal24 main
V Pahorjevem kabinetu so potrdili, da so prejeli kritično pismo avtomehanika Iva Lebana, ki je premierju popravlja fička, samega pisma pa niso komentirali.

"V kabinetu predsednika Vlade RS smo omenjeno pismo prejeli, vendar vsebine ne komentiramo," so za zurnal24.si zapisali v kabinetu predsednika vlade Boruta Pahorja.

Kot smo že poročali, je Leban v pismu kritiziral odločitve premierja Pahorja in njegov način vladanja. "Odločen in ohol si le takrat, ko je treba 'tepsti' reveže, ki so ti zaupali in ti dali svoj glas, da se lahko šopiriš od Bruslja do Tripolija," je med drugim zapisal Leban.

Premierja je tudi opozoril, da bi moral kot socialni demokrat skrbeti za socialno državo in ne za tajkune, "ki se obilno napajajo v državnih jaslih. Toda to tvojemu 'socialnemu' ministru ni dovolj!"

Celotno pismo si lahko preberete na tej povezavi. Leban je sicer za zurnal24.si pred objavo članka dejal, da je pismo po njegovih informacijah obravnavala tudi Pahorjeva stranka SD in da je bila tam razprava "kar burna". Na odgovor iz stranke SD še čakamo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.