Slovenija
22 ogledov

Pahorjevo zdravje se izboljšuje

Borut Pahor v bolnišnici Kabinet predsednika vlade
Borut Pahor je operacijo dobro prestal in se po današnji viziti dobro počuti. Zaradi nadaljnjega zdravljenja pa ostaja v bolnišnici.

Borut Pahor je bil včeraj popoldne operiran v splošni anesteziji na Kliniki za otorinolaringologijo in cervikofacialno kirurgijo Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana.

"Med operacijo, ki je trajala štiri ure, je bil odstranjen celoten sistem koščenih votlinic in vsa močno nabrekla ter spremenjena sluznica, koščene pregrade so bile prizadete tudi ob stiku z možganskimi ovojnicami. Povezava med bobnično votlino ter celičnim sistemom izza ušesa je bila popolnoma blokirana. Zaradi atipičnega poteka sta bila tkivo in izcedek ponovno poslana na vse preiskave na morebitne redke povzročitelje," so sporočili z ljubljanskega UKC-ja.

Dodajajo, da je Pahor operacijo dobro prestal in se po današnji viziti dobro počuti. Sluh na levem ušesu se mu je izboljšal, zaradi nadaljnjega zdravljenja pa ostaja v bolnišnici.

Komentarjev 7
  • privat 14:14 26.december 2011.

    lepo bi bilo da bi tudi Pahor čakal na pregled leto dni...ne pa vse opraviti v nekaj dnevih!

  • 209e2c6214dc81fb3f0c12ca0e235ef9e399b13a 00:30 26.december 2011.

    cel komentar lahko preberete tule;http://www.finance.si/forumi/?m=1506932#1506932

  • 209e2c6214dc81fb3f0c12ca0e235ef9e399b13a 00:28 26.december 2011.

    Še preden je nevihta temačnih sil odnesla Boruta Pahorja, je bil že nared scenarij za ustolićenje novega vodje levice. Scenarij je res izvajal tovariš Milan Kučan, toda avtorji so iz višjih stopničk. Najprej cirkuška predstava z rotilci, ki moledujejo odrešenika, ...prikaži več naj za vraga vendarle prevzame krmilo Slovenije. Na naslednji stopnji kanonada medijev, ki so udarili s tako s silo, da je bilo druge slišati samo med polnitvijo nove municije. Ustoličen je novi mesija Zoran Janković, po rodu pol Srb, po opredelitvi pa zagrizen ena+pol AntiSlovenec. Borut Pahor je argumentirano zavrnil sodelovanje v koaliciji in kmalu nato čudežno pristal v bolnici. Kako da je zbolel ravno v času, ko je njegova zavrnitev poklona cesarju najbolj moteča, pogajanja pa sedaj tečejo mimo njega? Je pri tem, da je obkrožen s strastnimi balkanskimi špijoni, to res slučaj? Od vsega je najbolj zgovoren Pahorjev argument, zakaj vendar ne sklene zakramenta z »dobrim« Jankovićem. Ta se po Pahorjevih besedah glasi: “Zaradi