Slovenija
86 ogledov

Pajek je razbil avto

Pajek Naš bralec
Nesreča. Prva v desetih letih

“Na Grudnovem nabrežju sta študentki parkirali na parkirnem prostoru za invalide, zato so prišli redarji in pajek. Pri nalaganju avtomobila jim je ta padel na tla, pri čemer je nastala totalka,” je sporočil bralec. Darja Pungerčar, vodja sektorja parkirišč v javnem podjetju Ljubljanska parkirišča in tržnice (LPT), je potrdila “izjemni dogodek, ko se je vozilo citroën C3 pri nakladanju na specialno vozilo (pajek) prevrnilo in padlo na tla. Ob nameščanju kolesnih lisic se je ena premaknila in kolesa ni objela, kot bi morala”. Po njenih besedah gre za prvi tak primer v zadnjih desetih letih.

Odškodnina še ni znana

Pri LPT imajo svojo dejavnost zavarovano in bodo prek zavarovalnice oškodovancu plačali odškodnino. Kolikšna bo, bo znano po opravljenih postopkih, je napovedala Pungerčarjeva.

Pajek  | Avtor: Naš bralec Naš bralec

Komentarjev 57
  • urosh 19:45 21.december 2011.

    @zlatane, same pluse sem ti dal, ker pravilno razmišljaš.Ni se mi dalo brat vseh komentarjev, samo se je kdo vprašal od kje študentki tak dober avto. Sam imam redno službo pa se lahko vozim v 13 let stari fiesti.

  • zlatane 15:42 19.december 2011.

    njeno dejanje še me bolj moti , kot škoda, samo škoda je prisotna

  • zlatane 15:37 19.december 2011.

    tudi sinu bi lahko pri parkiranju uničil pajek avto, pa je naredil mali prekršek, ne uničevanje lastnine...kriminal, parkirati na invalidskem...zločin, ne bom spremenil mnenja