Slovenija
936 ogledov

Palček med ponudniki ima najnižjo ceno elektrike

slovenija 12.01.2009 elektrika, elektricni stevci, poloznice za elektriko, racun Boštjan Tacol
Podjetje Elektro prodaja E. U. s sedežem v Šentjurju, ki ima pet zaposlenih, ponuja najcenejšo enotno tarifo elektrike na trgu.

Njihova cena je namreč celo malenkost ugodnejša od akcijske cene Petrola, kar pri 42 evrih računa pomeni tri cente na mesec manj.

Ponudbo za gospodinjstva so prvič pripravili pred dvema letoma, ker so njihove poslovne stranke povpraševale po njej. Čeprav ponudbe nikjer ne oglašujejo, imajo zdaj okrog 300 strank, pojasnjuje direktor Tine Amon.

Sicer imajo okrog dva tisoč poslovnih strank, večinoma mala in srednja podjetja, kjer vidijo tudi največ prostora za rast poslovanja, saj so njihove ponudbe po Amonovih besedah do 30 odstotkov nižje od tega, kar podjetja plačujejo zdaj. Dodaja, da imajo zelo zadovoljne in zveste stranke, saj pri njih niso le številke.

 spletna stran elektro prodaja eu | Avtor: zurnal24.si zurnal24.si
Na vprašanje, kako so lahko najcenejši med ogromnimi konkurenti (Petrol, Gen I, in hčerinske družbe starih elektrodistributerjev) pa Amon odgovarja, da imajo drugačen način zakupa elektrike in nižje stroške v administraciji ter z marketingom. Sedež imajo sicer v Šentjurju, delajo pa predvsem v Ljubljani. 

Njihova ponudba za gospodinjstva sicer tako kot Petrolova vključuje enoletno vezavo.

Komentarjev 3
  • mirko 11:52 23.december 2014.

    Pa če jih spravijo sto, mi je čisto vseeno. Važno je da elektriko plačujem po najnižji možni ceni. Ta tvoja pripomba je tako neumestna, kot če bi rekel, ne bom kupil železa od kovača samo zato ker ima kosmate roke, ...prikaži več, čeprav je najcenejši na trgu. Tepec.

  • solata 09:58 23.december 2014.

    Oziroma ni težko, če so prej že eno firmo spravli v stečaj....http://supervizor.kpk-rs.si/podj/53790537/

  • d 09:00 23.december 2014.

    Kako ima lahko ta palcek najcenejso elektriko ste si odgovorili ze sami, to je storitveno podjetje, ne proizvodno, zato ne rabijo 50 zaposlenih kot jih imajo ostali ponudniki ... lepo so se zoptimiziral, vsak naredi svoje, stroski so temu primerno ...prikaži več manjsi in podjetje konkurencnejse ... To je to