Slovenija
42 ogledov

"Parkirajte tudi v Stožicah"

Parkiranje ob Žalah MOL
Žale. Med prazniki bodo spremenili prometni režim in vozne rede LPP.

Od sobote zjutraj do torka zvečer bo zaradi dneva spomina na mrtve na območju ljubljanskih Žal veljala posebna prometna ureditev. V enosmerne bodo uredili ceste v neposredni bližini Žal, in sicer Tomačevsko cesto (od Koželjeve ulice do upepeljevalnice), Dečkovo in Koželjevo ulico (od Kranjčeve ulice v smeri Tomačevske ceste), povezovalno dovozno pot (od Tomačevske ceste v smeri Jarške ceste) ter cesto med krožiščema Žale in Koželjeva (v smeri Žal).

Na voljo bo pet brezplačnih parkirišč (na zemljevidu), parkiranje pa bo urejeno tudi ob levi strani enosmerno urejene Tomačevske ceste ter med krožiščema Žale in Koželjeva. Tatjana Piškur z Mestne občine Ljubljana je obiskovalce pozvala, naj uporabijo tudi garažno hišo v Stožicah.

Tudi linija 22 mimo Žal

Avtobusi Ljubljanskega potniškega prometa (LPP) bodo od nedelje do petka vozili po prilagojenih voznih redih, v nedeljo pa bo rednim linijam mimo Žal dodana linija 22. Na pokopališču bo za invalide in starejše mogoč tudi prevoz s posebnimi električnimi vozili, ki zaradi prevelike gneče ne bodo vozila 1. novembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.