Slovenija
36 ogledov

Parkiral zaradi naglice

(Foto: Bralec Aleš) Žurnal24 main
V objektiv našega bralca se je ujel avtomobil tehničnega vodje slovenske nogometne reprezentance Boštjana Gasserja. Slednji je namreč parkiral na mestu za invalide pred trgovino v Radovljici.

"Je nogometašem zaradi uvrstitve na svetovno prvenstvo res dovoljeno vse?" se sprašuje bralec Aleš.

Na Nogometni zvezi Slovenije (NZS) so za zurnal24.si potrdili, da je na mestu za invalide parkiral vodja slovenske nogometne reprezentance Boštjan Gasser.

Gasserju samo opozorilo

NZS proti Gasserju, razen opozorila, ne bo dodatno ukrepala, saj je "NZS ravno v fazi, ko vse moči in znanje strokovnega vodstva in reprezentantov usmerja v priprave na svetovno nogometno prvenstvo".

"Za nastali dogodek se iskreno opravičujem. Nimam navade odžirati parkirnega mesta tistim, ki ga res potrebujejo, tokrat pa sem v naglici pred potjo v Brunico, kjer urejam zadnje podrobnosti glede nastanitve naše reprezentance, pomotoma parkiral ravno na mesto za invalide," je Gasser povedal za naš portal.

V NZS so ob tem zatrdili, da gre res za osamljen dogodek, saj o tem "priča tudi dejstvo, da na NZS čutimo tudi družbeno odgovornost do hendikepiranih, prav gospod Gasser pa je eden od tistih, ki pomaga pri organizaciji dogodka, ko bosta dva člana slovenske članske reprezentance pomagala pri dnevnih opravilih dveh hendikepiranih oseb".

Za hendikepirane v NZS skrbijo tudi na tekmah, saj jim omogočajo posebno mesto za ogled tekme ter brezplačno vstopnico za spremljevalca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.