Slovenija
206 ogledov

PayPal uvaja novo nadomestilo

PayPal Profimedia
PayPal bo še letos uvedel novo nadomestilo za uporabnike.

Po tem, ko so lani uvedli nadomestilo za neaktivne poslovne račune, se sprememba obeta tudi na področju računov fizičnih oseb. Od decembra letos bo PayPal za tiste račune, ki so bili 12 mesecev neaktivnih zaračunal nadomestilo. Nadomestilo se bo obračunalo za tiste račune, v katere se uporabnik v zadnjih 12 mesecih ni prijavil ali jih uporabil za pošiljanje oziroma prejemanje denarja. Nadomestilo se nanaša le na račune, na katerih so razpoložljiva sredstva. 

Kdor se želi izogniti zaračunavanju nadomestila za neaktivnost, se mora tako najkasneje do konca novembra letos prijaviti v svoj uporabniški račun. 

Nadomestilo, ki ga bo treba plačati za neaktivnost, bo nižje od stanja na uporabnikovem PayPal računu. V skladu s cenikom sicer nadomestilo znaša 10 evrov, a če ima stranka na svojem računu 5 evrov, bo nadomestilo znašalo 5 evrov in ne 10. 

Računi, ki jih stranke ne uporabljajo redno, podjetju povzročajo dodatne stroške, zato so se odločili, da bodo za neaktivne račune zaračunali nadomestilo. Denar od nadomestil bodo vlagali v nadaljnji razvoj svojih storitev. 

PayPal je stranke že obveščal o spremembah. Vsi, ki se štejejo za neaktivne uporabnike, bodo novembra prejeli še eno obvestilo, v katerm jih bodo obvestili o skorajšnji uvedbi nadomestila, pa tudi kako uporabiti razpoložljivo stanje na računu. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.