Slovenija
196 ogledov

Pet stvari, ki jih morate vedeti o Nokii 3310

Nokia 3310 EPA
Legendarna Nokia 3310 se je vrnila. To so stvari, ki jih morate vedeti o tem telefonu.

Novica o tem, da se legendarni mobilni telefon vrača, je v javnost sicer pricurljala že pred časom. Včeraj pa so ga v Barceloni tudi uradno predstavili. Kaj ga loči od tistega, ki je svet obnorel pred 17 leti, in kaj se ni spremenilo?

1. 49 evrov
Toliko bo treba odšteti za novi telefon. 

2. Barvni zaslon
Novi telefon ima 2,4-inčen zaslon, ki premore 120 pikslov, kar v primerjavi z drugimi telefoni na trgu ni presežek, a za običajno rabo povsem zadostuje. 

3. Fotoaparat
Nova Nokia 3310 se od svoje predhodnice razlikuje po tem, da ima fotoaparat in LED lučko, nima pa fotoaparata spredaj za lažje delanje selfijev. Fotoaparat je dovolj dober za preproste posnetke.

4. Kače
S telefonom se vrača tudi priljubljena igra Kače, ki je tokrat v barvni različici.

5. Baterija
Nova Nokia ostaja zvesta slovesu svoje predhodnice. "Se spomnite, ko ste lahko šli od doma brez polnilca?", so zapisali na svoji spletni strani. Kot obljublja proizvajalec, lahko baterija v mirovanju zdrži skoraj mesec dni, pogovarjate pa se lahko 22 ur.  

Kdaj bo pri nas?

In kdaj ga lahko pričakujemo na našem trgu. Pri Si.mobilu pravijo, da je nova Nokia vsekakor zanimiva za njih. "Trenutno čakamo,  da nam dobavitelj posreduje informacije o njeni dobavljivosti, na podlagi katerih se bomo odločali o nadaljnjih korakih," pravijo pri Simobilu. "Ko bo znanega več, bomo naše uporabnike o tem kot vedno doslej ustrezno obvestili."

Ko bo mobitel Nokia 3310 prišel na slovenski trg, ga bodo ponudili tudi v Telekomu Slovenije. "Do takrat vam ostalih informacij, vključno s ceno, še ne moremo posredovati," so sporočili iz slovenskega operaterja.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • Snežinko 16:45 27.februar 2017.

    Wifi? Saj se hecaš, kajne? To naj bi bila nokia 3310, kakšen wifi... wifi takoj zmanjša avtonomijo, poleg tega pa... kaj pa naj bi po tvoje delal z njim? Na zaslonu 120x120 pikslov?Že to, da ima barvni ekran ni ...prikaži več OK...to zdaj ni več 3310.

  • 1111 11:35 27.februar 2017.

    Imel sem ga, bil je mega telefon, vse te kopije ne bodo niti približno, pa lahko se na glavo postavijo !!!!

  • AnzeSmolej 10:44 27.februar 2017.

    če greste na YouTube boste nasšli že vsaj 10 ljudi ki je testiralo telefon in NISO preveč navdušeni! Nekako smo vsi pričakovali Nokio 3110 tako kot je bila samo z super duper baterijo, barvnim ekranom, ter fotoaparatom in WIFI!!! Da ...prikaži več nova nima Wifija je katastrofa! Pa morala bi biti vodoodporna! P.S. predstavili so tudi Nokio 3,5,6