Slovenija
22 ogledov

Petek deževen, sobota in nedelja bolj sončni

vreme dežnik dež nevihta Shutterstock
Današnji dan bo pretežno oblačen, nastajale bodo krajevne plohe. Jutri in v nedeljo že več sonca in višje temperature.

Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno, pojavljale se bodo krajevne plohe, ki bodo pogostejše v zahodnem delu države. Temperature bodo dokaj nizke, najvišje čez dan bodo dosegle le 20 stopinj Celzija.

"Počasi bodo šle temperature navzgor, jutri bo okoli 22 stopinj Celzija, v nedeljo okoli 24. Bo dokaj sončno, plohe bodo bolj omejene na popoldanski čas, mogoče bo v nedeljo tudi kakšna nevihta. Sicer pa bo več sonca kot danes. Trenutno je v polovici Slovenije že oblačno vreme, od Ljubljane na zahod je v glavnem oblačno," nam je podrobno opisal vremensko stanje dežurni prognostik na Agenciji RS za okolje (Arso).

Glede na to, da so za ta letni čas jutra kar hladna, se bo tudi to spremenilo. Napovedi kažejo, da bo že jutri zjutraj topleje, prav tako bodo temperature ves dan višje.

Nadaljevalo se bo precej nestabilno vreme – v ponedeljek bo po večini sončno, popoldne bodo krajevne plohe, v torek in sredo bo nestabilno vreme, bo pa topleje, okoli 25 stopinj Celzija. Pogoste bodo tudi plohe in nevihte.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.