Slovenija
34 ogledov

Pisma podpore Janši

Pesem v nepodporo Janši Facebook
Pisma podpore Janši objavili na spletni strani. "Bili in ste naš up za boljšo prihodnost. Bili in ste še naš heroj preteklosti," piše ena od njih.

Da Janša Janša ni izgubil podpore članov sveta svoje stranke, so ti jasno pokazali na današnjem glasovanju. Da je prav tako neomajana podpora  volivcev, pa v SDS dokazujejo z objavljenimi zbranimi pismi podpore na spletni strani.

Nekaj odlomkov iz objavljenih pisem:

"Pošteni Slovenci Vas podpiramo in ste naše edino upanje že celih 22 let. Sprejmite mojo brezkompromisno podporo in ne pustite se levim prevarantom!"

"Človek ne more verjeti, kako grozna dejanja povzročajo grešne duše, ki z vsemi peklenskimi sredstvi hočejo doseči vaš odstop. Z vami smo, ne dajte se! Ker vam 100-% zaupamo, ne glede kar koli bodo počeli, da bi vas zrušili, smo z vami. Samo povejte kako naj pomagamo, pa bomo."

"To je nesprejemljivo, saj tistih 200.000 EUR, jih nek Jankovič zapravi v enem večeru, končno pa v tolikih letih je vendarle razumljiva vsota, ki ne bi smela biti problem. Očitno so želeli še nekoga poleg Jankoviča, ta pa nikoli ne bo obsojen za nobeno kršitev, ker ga še vedno komunisti podpirajo, kar je zelo žalostno. Kar sedaj počnejo neki "kulturniki" in te pokvarjene barabe je neverjetno. Ne bom več navajal neumnosti, ki jih počnejo in ne vedo kako bi odstranili Janšo, zato se jim ne smemo pustiti!"

"Spoštovani predsednik SDS-a in premier vlade RS, priča smo diskreditacijam proti Vam iz strani rdečih komunističnih fašistov že skoraj 20 let. Ste edini branik nove slovenske države in demokracije. Vem, da imate težko in odgovorno delo. Toda neizmerno cenim, kjub vsem podtikanjem, vašo nečloveško moč pri delu za naš boljši jutri."

"Ne dajte se! Še zadnji triki za zrušitev vlade pred dokončnim vpogledom kdo so dajali in dobili ugodne kredite na NLB! Virant pa naj ne joka, vemo kam pes taco moli!"

"Držite se in vzdržite vse! Zaradi sebe in svojih bližnjih in zaradi vseh nas! A previdno, prosim - nasprotniki postajajo vedno hujši."

"Ranjene zveri so najbolj nevarne. Ko nekomu zmanjka idej, ostane samo še podel napad na tistega, ki mu je trn v peti. Po načelu-vsi so isti. Vsi kradejo, vsi lažejo. Samo slepi ne vidijo, kdo je v ozadju?"

"Pozdravljen Janez!! Ne ugasni edine luči, ki še sveti na konc tunela. Če smo 91. leta zmagal, mormo tud zdej. Drži se !!"

"Dol z rdečo bando! Dol z udbaši! Dol z hinavskim Virantom! Dol z pošastmi iz Murgelj! Za Slovenijo gre! Mi smo z vami! Skupaj bomo zmagali!"

Retvitni za podporo

Aktivni pa so tudi tviteraši, ki „retvitajo“ v znak podpore Janši. 

retvit za Janšo | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter







Komentarjev 4
  • KLOBO 12:32 11.januar 2013.

    HO, ho, ho. LoL !!

  • dragec 09:09 10.januar 2013.

    Glasovanje v SDS je bilo tajno???

  • sara 07:52 10.januar 2013.

    po eni strani je smešno, po drugi pa zastrašljivo..