Slovenija
86 ogledov

Pivo in burger festival tretjič v Ljubljani

pivo in burger
1/10
Anže Petkovšek
Na ljubljanskem Pogačarjevem trgu poteka priljubljeni Povo&Burger Fest, ki je kljub vročini že čez dan privabil številne obiskovalce.

Ljubljanski Pogačarjev trg so že tretjič zasedli hektolitri piva, aromame pečene govedine, slanine in vsega, kar sodi v burger ter seveda številni obiskovalci, ki se tudi v najhujši vročini ne odpovejo najbolj usklajeni kombinaciji povo in burgerju. 

Pivo in burger fest v Ljubljani poteka tretjič. Ali bo festival (poteka danes in jutri) dosegel popularnost prvega, ko so se vrte vile do Prešernovega trga, bo znano v nekaj urah. Največji naval organizatorji pričakujejo po 18 uri.  

Inovativni burgerji

Ljubitelji burgerjev lahko izbirajo med  klasičnimi, ribjimi, vegetarijanskimi, veganskimi in celo sladkimi burgerji. Seveda pa je burger najslajše poplakniti z dobrim pivom. Ponudbe je veliko, še več kot na prejšnjih festivalih je tokrat ponudnikov vse bolj popularnega craft piva. 

Gre za pivo manjših, neodvisnih proizvajalcev, ki pivo pripravljajo po tradicionalnih ali inovativnih receptih. Vsaka kraft pivovarna ima svojo posebnost in unikatnost tako pri načinu priprave piva kot njegovem okusu. 

dezurni@zurnal24.si

 

 

 

Komentarjev 3
  • h3o 21:30 18.julij 2015.

    jeza pogledat. ampak če so navite cene, je še vedno odlični horseburger, s pjačo in krompičkom za 6,9 eur

  • kapibara 20:42 18.julij 2015.

    Lani so se zgražal nad cenami- za dvakrat- trikrat u usta.. !!! ; a se bodo lestos tudi.. ???

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 16:28 18.julij 2015.

    Pivo in burger? Dejte še kkšno nezdravo kombinacijo...recimo: Cigareti&Transmaščoba Fest.