Slovenija
28 ogledov

PL sponzor zabave za zapornika

(Foto: www.violemaribor.com) Žurnal24 main
Pivovarna Laško in še nekaj sponzorjev zbirajo prispevke za pomoč članu Vijol v zaporu, nas je opozoril bralec.

27-letni Marko Živko je namreč od konca lanskega leta v zaporu, ker je sredi aprila poskušal ubiti navijača Olimpije, saj mu je v trebuh zaril 14 centimetrov dolg nož. Za to bo moral odsedeti sedem let.

"Nož ne spada na tekmo. Razen če nekdo tja ne pride zgolj z namenom obračunat z navijači nasprotnikov," je kazen ob končni odločitvi obrazložila sodnica. A ob strani so mu stali ter ga še vedno podpirajo ostali člani Vijol.

Pred dnevi so izpeljali dogodek "Free Žile", na katerem so zbirali denar za njihovega kolega. "Namen tega druženja je tako finančno kot moralno pomagati našemu prijatelju in njegovi družini. V prireditvenem prostoru se bo nahajala tudi škatla, kjer bomo po želji in zmožnostih lahko oddali svoje prispevke za Marka. Celoten izkupiček gre izključno in samo njemu," so zapisali na vabilu.

Ob tem pa so dodali še seznam tistih, ki dogodek podpirajo. Med njimi je tudi Pivovarna Laško, kar je zbodlo našega bralca. Pojasnila s Pivovarne Laško, zakaj so se odločili za sponzorstvo takšnega dogodka, verjetno lahko pričakujemo jutri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.