Slovenija
39 ogledov

Pljunila ji je v obraz

Lucijo je pred sodiščem čakal njen sin, zaradi katerega so policisti pravzaprav Žurnal24 main
Napad na uradno osebo. Lucija Brajdič je ovirala policiste pri hišni preiskavi.

“Laže, to ni res,” se je na sodišču razburjala Lucija Brajdič, ko je policistka pripovedovala, da jo je Lucija med hišno preiskavo brcnila v nogo in ji pljunila v obraz.

Pričevanje policistke, ki za psihične in fizične bolečine zahteva 1.500 evrov, so potrdili tudi njeni kolegi, ki so skupaj z njo pred dvema letoma opravljali hišno preiskavo v Kerinovem Grmu.

Družinske razmere

Otroci. 38-letna Lucija Brajdič ima sedem otrok, najmlajši je star eno leto.

Dohodki. Lucija in mož, ki se je pravkar vrnil s prestajanja skoraj štiriletne zaporne kazni, nista zaposlena, družina pa prejema 1.800 evrov pomoči na mesec.

Brajdičevi sodijo zaradi napada na uradno osebo, vendar to ni njen edini greh, saj je bila že kaznovana zaradi prometnih prekrškov in obsojena zaradi tatvine, pred dobrim mesecem pa je bila zaradi preprečitve uradnega dejanja, napada na policista in zanemarjanja otroka že obsojena, vendar sodba še ni pravnomočna.

Bežala z bakrom
Zadnjo kazen si je Brajdičeva prislužila z vratolomno vožnjo, ko je z avtom, polnim bakra, bežala pred policisti. Ti so jo namreč v začetku leta ustavili v Brestanici in ker ni hotela povedati, od kod ima baker, so ji ga hoteli zaseči.

Brajdičeva je policiste ozmerjala in pobegnila, ustavljalo jo je več policijskih patrulj, policistom, ki so jo končno ustavili, pa je grozila, da jih bo njen mož, ko se vrne iz zapora, ubil. Za napad na policista in zanemarjanje otrok, ki namesto v šolo hodijo z njo po krivih poteh, je bila obsojena na 19-mesečno zaporno kazen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.